Bericht versturen
Shenzhen Best Automation Equipment Co., Ltd.
Contacteer ons

Contact Persoon : Richard

Telefoonnummer : +8618871123460

Whatsapp : +8618871123460

Free call

Wat de gemeenschappelijke problemen van de lasser van de precisievlek tijdens lassen, met oplossingen zijn

September 2, 2021

De gemeenschappelijke problemen van het lassenmachine van de precisievlek tijdens lassen zijn: onvolledige penetratie van lassenpunt en spat tijdens lassen, die in slecht lassen van de machine van het vleklassen resulteren. Daarom in het daadwerkelijke gebruik van de machine van het vleklassen, besteed aandacht aan de volgende kwesties.

1、 de lasser van de precisievlek is oververhit:

1. Controle of de isolatieweerstand tussen de elektrodenbasis en het lichaam slecht is, resulterend in lokale kortsluiting.

2. Controle of de druk van de waterinham, de waterstroom en de watervoorzieningstemperatuur geschikt zijn, en of het systeem door vuil wordt geblokkeerd, resulterend in het oververhitten van elektrodenwapen toe te schrijven aan het slechte koelen.

3. Controle of de aanrakingsoppervlakten zoals koper flexibel koppeling en elektrodenhoofd streng geoxydeerd zijn, resulterend in verhoogde aanrakingsweerstand en het strenge verwarmen.

4. Controle of het van de lassendikte en lading voortzettingstarief aan de norm voldoet, zodat de lassenmachine overbelast en verwarmd is.

2、 zou Er geen spat moeten zijn tijdens vleklassen:

1. De controle of de stroom te hoog is of de druk zijn te laag.

2. Ontoereikende sterkte van lassenwerkstuk: de time-division stroom van lassen wordt kleiner en kleiner, tonend het fenomeen van zwak lassen.

3、 worden de soldeerselverbinding niet volledig doordrongen, is de goudklompjesamenstelling slecht of zich vormt niet:

1. De onvolledige penetratie betekent dat er geen „linze“ zoals goudklompjeregeling tijdens vleklassen is. Dit nadeel is gevaarlijk en zal zeer de sterkte van de soldeerselverbinding verminderen.

2. Pas lassenparameters aan. Als men erkent dat er geen probleem met de parameters is, is het noodzakelijk om de belangrijkste voedingkring, zoals te controleren of de voeding volstaat, of de lassentransformator beschadigd is, enz.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in