Bericht versturen
Shenzhen Best Automation Equipment Co., Ltd.
Contacteer ons

Contact Persoon : Richard

Telefoonnummer : +8618871123460

Whatsapp : +8618871123460

Free call

Het kopen vaardigheden van lasser van de 18650 batterij de automatische vlek

September 2, 2021

Met de stijging nieuwe energieelektrische voertuigen, braken 18650 batterijen, die vele jaren stil zijn geweest, definitief uit. Naast notitieboekjebatterijen, hebben de binnenlandse 18650 cellen volledig in vele industrieën zoals elektrische voertuigen, motorfietsen, saldovoertuigen, elektrische gereedschappen, mobiele verlichting, mobiele voeding etc. doordrongen. De batterijconsumptie van 18650 is, en de machine van het vleklassen gestegen, aangezien het belangrijkste materiaal van 18650 combinatie, geleidelijk aan van het lassenmachine van de pedaalvlek aan de automatische machine van het vleklassen wordt bevorderd.

de machine van het de vleklassen van het 18650 batterijpak is verdeeld in twee types. Men is een parallelle machine van het vleklassen, die uit automatische het voeden combinatie, vleklassen, nikkel scherpe riem en andere mechanismen samengesteld is. Het kan slechts voor eenvoudige parallelle combinatie van mobiele voeding worden gebruikt; Andere is multi parallelle en multireeks gecombineerde het lassenmachine van de batterij automatische vlek, die met de inrichting van het vleklassen moet worden uitgerust. Het is samengesteld uit manueel gevulde batterij, nikkelblad en automatische het lassenbatterij van de verschuivingsvlek. Dit soort de automatische machine van het vleklassen is geschikt voor gecombineerd vleklassen van diverse cilindrische batterijen en wijd gebruikt. Het kan in machine van het de vleklassen van de elektrisch voertuigbatterij de automatische, van het de vleklassen van de elektrisch voertuigbatterij automatische van het de machineelektrische gereedschap van de de batterij automatische vlek het lassenmachine, van de de batterij automatische vlek van het saldovoertuig het lassenmachine, de mobiele machine van het de vleklassen van de lampbatterij automatische, van de de batterij automatische vlek van het torsievoertuig het lassenmachine, enz. worden verdeeld. Van de van de machinestructuur en functie afdeling, zijn de multi parallelle en multimachines van het de vleklassen van de reekscombinatie verdeeld in twee categorieën, is één het lassenmachine van de vliegtuigvlek, en andere is de tweezijdige machine van het vleklassen. Hier, worden de voordelen, de nadelen en de aankoopvaardigheden van deze twee types van de machines van het vleklassen hoofdzakelijk geanalyseerd.

De het lassenmachine van de vliegtuigvlek is samengesteld uit het platform van het vleklassen, X-Y as bewegend brug en lassenhoofd. Wanneer het werken, plaats één eind van het stijgende het lassenplatform ter plekke van het batterijpak. Volgens de vastgestelde verplaatsingsprocedure, beweeg de brug langs de X-Y as om het lassenhoofd tot de bovenkant van elke batterij 18650 voor vleklassen te verplaatsen. Na vleklassen, keer manueel de batterij en dan de vleklas om het andere eind van het batterijpak.

De tweezijdige machine van het vleklassen is samengesteld uit een platform van het vleklassen, een linker X-Y as bewegend kader, een juist X-Y as bewegend kader, een linkerlassenhoofd en een juist lassenhoofd. Tijdens verrichting, leg het het lassenplatform ter plekke van het batterijpak, en de twee einden van de batterij om gelaste vlek te zijn zullen in de linker en juiste richtingen worden geplaatst. Volgens de vastgestelde verplaatsingsprocedure, leidt het linker en juiste X-Y as bewegende kader de linker en juiste lassenhoofden tegelijkertijd tot het eindgezicht van elke batterij 18650 voor vleklassen.

Van de bovengenoemde analyse, is het niet moeilijk om te zien dat de tweezijdige machine van het vleklassen bijna de combinatie van twee het lassenmachines van de vliegtuigvlek is, zodat zijn zijn kosten bijna tweemaal dat van de het lassenmachine van de vliegtuigvlek. Tegelijkertijd, is de functie van de tweezijdige machine van het vleklassen zeer smal, en het kan las slechts bevlekken het cilindrische batterijpak. Wegens zijn Desktopstructuur, kan de het lassenmachine van de vliegtuigvlek las 18650 bevlekken batterijen die, kan het de batterij van het laspolymeer en aluminiumshell batterijvlek ook bevlekken met recht nikkelblad wordt gelast van beschermende plaat. Indien nodig, kan het ook als het lassenmachine van de pedaalvlek worden gebruikt, die wijd wordt gebruikt.

Vele vrienden zullen over efficiency wanneer het voorbereidingen treffen om automatische de vleklasser van het 18650 batterijpak te kopen vragen. Om openhartig te zijn, vragen zij hoeveel punten een uur. In feite, is deze vraag moeilijk te antwoorden. Deze machine van het vleklassen zelf is een volledig-automatische machine van het vleklassen, maar geen halfautomatische machine van het vleklassen. Het is samengesteld uit het hand vullen en het automatische lassen van de verschuivingsvlek. De automatische het lassenmachine van de verschuivingsvlek is zeer snel, en de goedkope het lassenmachine van de vliegtuigvlek kan aan de behoeften van massaproduktie voldoen, tenzij wij naar het uitgangspunt terugkeren en de menigtetactiek gebruiken, de tweezijdige machine van het vleklassen kan slechts door meer personeel het vullen batterijen en nikkelbladen worden gevoed. Natuurlijk, zullen sommige mensen zeggen dat de efficiency van de tweezijdige machine van het vleklassen met twee meer mensen veel hoger is dan dat van het lassenmachine van de vliegtuigvlek, die nog rendabel is. In feite, negeert dit idee de essentie van de machine, d.w.z., de prijs van de tweezijdige machine van het vleklassen is duurder, en de machinestructuur is complex, en het mislukkingstarief zal veel hoger zijn. Bijvoorbeeld, zijn vier mensen uitgerust met één tweezijdige machine van het vleklassen en vier mensen zijn uitgerust met twee vlakke machines van het vleklassen. Hun output is verenigbaar met de aankoopkosten. Ik geloof vele mensen zullen verkiezen om twee vlakke machines van het vleklassen te kopen. Eerst, kunnen twee machines van het vleklassen de lancering van twee producten tegelijkertijd schikken; Ten tweede, zijn er ter beschikking twee machines van het vleklassen. Als één ontbreekt, zal het geen productie tegenhouden. Voorts is de waarschijnlijkheid van mislukking van het lassenmachine van de vliegtuigvlek zelf lager dan dat van de tweezijdige machine van het vleklassen; Ten derde, verzamelen de exploitanten zich, en het is onvermijdelijk om heel wat bespreking te hebben; Ten vierde, maximaliseer machinegebruik.

Naast efficiency, besteden wij ook aandacht aan het effect van het vleklassen, zoals of er vals lassen, brandexplosie, grote vonk, enz. zal zijn. Het effect van het vleklassen hangt hoofdzakelijk van de lassenvoeding af. Volgens de configuratie van hoogte, middelgroot en laag, kan het in de voeding van het transistorlassen, de middelgrote voeding van het frequentielassen, het lassenvoeding van de energieopslag en AC lassenvoeding worden verdeeld

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in