Bericht versturen
Shenzhen Best Automation Equipment Co., Ltd.
Contacteer ons

Contact Persoon : Richard

Telefoonnummer : +8618871123460

Whatsapp : +8618871123460

Free call

Hoofdsamenstelling en kenmerken van de automatische machine van het vleklassen

September 2, 2021

Hoofdsamenstelling en kenmerken van de automatische machine van het vleklassen. Het materiaalco. van de Shenzhen wordt beste automatisering, Ltd gevestigd in Guanlan, Bao'an. Het bedrijf werd gevestigd in 2005, zich specialiseert in de productie en de verkoop van de machine van het vleklassen, de tweedehandse machine van het vleklassen, etiketteert tearing machine, de machine van het metaal ultrasone lassen, plakbandmachine, lopende band, transportband, meetapparaat, niet genormaliseerd automatiseringsmateriaal en andere producten.

De belangrijkste samenstelling en de kenmerken van de automatische machine van het vleklassen zijn als volgt:

1. Lassenvoeding: zijn outputmacht en lassenkenmerken zullen de voorgestelde die het lassen procédé methode aanpassen, en een interface aan het belangrijkste controlemechanisme wordt verbonden zal worden geïnstalleerd.

2. Draadvoeder en zijn controle en snelheidsregelgeving systeem. Voor de draad het voeden machine met hoge precisie van draad het voeden snelheidscontrole, zou zijn controlekring moeten toevoegen de snelheidsmeting terugkoppelt.

3. Het lassenhoofd gebruikt zijn bewegend mechanisme. Het is samengesteld uit lassenhoofd, de steunkader van het lassenhoofd, hangend vervoer, enz. het op het hoofdmechanisme van het precisielassen gebaseerd is, en zijn drijfsysteem zal servodiemotor goedkeuren met codeur wordt uitgerust.

4. Van de gelaste constructiebeweging of verplaatsing mechanisme. Bijvoorbeeld, zullen het lassende rolkader, het hoofd en het staartkader, de omzetmachine, het roterende platform en het instelmechanisme, precisie mobiel instelmechanisme door servomotor worden gedreven.

5. Hoofdcontrolemechanisme. Ook genoemd geworden systeemcontrolemechanisme, wordt het hoofdzakelijk gebruikt voor aaneenschakelingscontrole van diverse componenten, controle van lassenprocedures, het plaatsen, aanpassing en vertoning van hoofdlassenparameters. Indien nodig, kunnen de controlefuncties zoals foutendiagnose en mens-machine dialoog worden uitgebreid.

6. Computersoftware. Computersoftware algemeen in lassenmateriaal wordt de gebruikt omvat programmeringssoftware, functiesoftware, de software van de procesmethode en expert-systeem dat

7. Het leidende of volgende mechanisme van het lassenhoofd. Het automatische controlemechanisme van het boogvoltage, het lassende apparaat van de kanonslingering en controlesysteem.

8. Hulpapparaten. Zoals draad het voeden systeem, doorgevend waterkoelingssysteem, de transportband van de stroomterugwinning, lassende draadsteun, kabelslang en tractor

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in