Bericht versturen
Shenzhen Best Automation Equipment Co., Ltd.
Contacteer ons

Contact Persoon : Richard

Telefoonnummer : +8618871123460

Whatsapp : +8618871123460

Free call

Inleiding aan zes voordelen van het lassenmachine van de batterijvlek

September 2, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Inleiding aan zes voordelen van het lassenmachine van de batterijvlek

De lasser van de batterijvlek is ook genoemd geworden lasser van de precisievlek of lasser van de hoge frequentievlek. Gebruikend de weerstand tussen de contactoppervlakten van twee werkstukken, de contactoppervlakten van twee metalen uit worden verwarmd staken om onmiddellijk door laag voltage en hoog stroom te smelten en te smelten. Zes voordelen van het lassenmachine van de batterijvlek worden geïntroduceerd:

1. Energie - besparing. De lasser van de batterijvlek is geschikt voor de gestandaardiseerde productie van 18650 cel digitale batterij, machtsbatterij en mobiele voeding.

2. De richting van lassenvlek is het willekeurige ontwerp van het vleklassen, dat dubbel kan zijn of vier punten.

3. Hoge lassenprecisie. Het flitsproces wordt gecontroleerd door PLC en ingevoerde het stappen motor, die de het het branden bedrag en het branden snelheid kunnen nauwkeurig plaatsen; De lassenstroom wordt gecontroleerd door het lassencontrolemechanisme van de microcomputerweerstand, en de fout van de centrumafstand van filmhoofd nadat het lassen binnen ± 0.2mm kan worden gecontroleerd, die voor verder assemblagelassen geschikt is.

4. Automatische centreerfunctie. Zorg ervoor dat uit elkaar plaatsen tussen zowel einden van het pijpkoord als de einden van de twee stukken vóór het lassen, om het verenigbare het branden bedrag op beide einden te verzekeren verenigbaar is.

5. Hoge lassenefficiency. Aangezien de kracht die cilinder verdubbelen voor het drukken van het werkstuk wordt gebruikt, is zijn reactiesnelheid duidelijk sneller dan dat van de hydraulische cilinder.

6. De geschikte verrichting en onderhoudsdiensten. Aangezien er geen hydraulische post is, zijn er weinig het opdragen punten en verschuift punten van het product, en er zal geen olielekkage zijn.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in