Bericht versturen
Shenzhen Best Automation Equipment Co., Ltd.
Contacteer ons

Contact Persoon : Richard

Telefoonnummer : +8618871123460

Whatsapp : +8618871123460

Free call

Hoe te om de efficiency van de vleklasser van de lithium ionenbatterij te verbeteren

September 2, 2021

Er zijn twee concepten om de de dienstefficiency van de lasser van de batterijvlek te verbeteren:

Eerst, verbeter de toepassingsefficiency van lassenmachine:

Ten tweede, verminder de onderhoudstijd van de lassenmachine en realiseer geleidelijk aan het niet onderhoud van de lassenmachine. Geen reparatie is een goede zaak voor verrichting en onderhoud, maar nr of minder onderhoud van lassenmachine zijn verwant met productkwaliteit. Daarom de enige manier om de gebruiksefficiency van lassenmachines te verbeteren is de kwaliteit van onlangs vervaardigde lassenmachines te verbeteren.

Verbeter het structurele ontwerp en coördineer het functionele leven van elke component. Is het onderhouds vrije ontwerp de hoogste grens van geïdealiseerd ontwerp. Zogenaamd geen reparatieontwerp is gelijk het levensontwerp, zodat elke component dezelfde of gelijkaardige levensduur kan bereiken. Behalve dat moeten de kwetsbare delen worden vervangen, tegelijkertijd zullen de algemene delen niet vervangen worden=zullen= in de gehele levensduurcyclus, en wordt afgedankt als zij de levensduur overschrijden. Natuurlijk, in werkelijkheid, is het moeilijk om het ideale systeem te bereiken, maar dit concept vereist onze ontwerpers om ononderbroken inspanningen te leveren en geleidelijk aan het te realiseren in stadia.

Hervormingsproces om kwaliteit te verzekeren. Of het productieproces van het lassenmachine van de batterijvlek nieuwe technologie goedkeurt is een restrictieve factor om de prestaties en de kwaliteit van lassenmachine te verbeteren. In de loop van de jaren, product is de bevordering langzaam geweest, en de technologie is één van de belangrijkste redenen. Het ontwerp van lassenmachine is onderworpen aan de procesvoorwaarden, eerder dan de behoeften van structurele hervorming. De laatste jaren, is dit aspect verbeterd wegens het effect van buitenlandse geavanceerde procesvoorwaarden.

De winding van de primaire en saldoreactor keurt de schijf het winden methode goed, die arbeid-verbruikt, het tijdrovende en materiële verbruiken; Nu, wordt het veranderd in de ankerwikkelingsmethode voor het primaire en verticale winden voor de secundaire en saldorollen, reddend arbeid, tijd en materiaal. Dit vermindert het gewicht, bespaart grondstoffen, verbetert de koppelingscoëfficiënt en brengt een nieuwe die verbetering van kwaliteit voor de lassenmachine op ZX5 wordt gebaseerd.

Momenteel, terwijl de bestaande fabrikanten van de lassenmachine aandacht aan de verschijning, de vorm en de stijl blijven besteden, zouden zij aandacht aan de interne kwaliteit van de lassenmachine moeten besteden, het tarief van de ladingspersistentie van de lassenmachine en de opbrengst volgens de nationale norm verbeteren. Terwijl het besteden van aandacht aan productkwaliteit, zouden de de lassersfabrikanten van de batterijvlek de productie en de levering van bijrollen en kwetsbare delen moeten versterken om de marktvraag te ontmoeten. Tegelijkertijd, zal de ontwerper de algemene, gemeenschappelijke en hoogstaande toebehoren van de lassenmachine zo ver mogelijk gebruiken.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in