Bericht versturen
Shenzhen Best Automation Equipment Co., Ltd.
Contacteer ons

Contact Persoon : Richard

Telefoonnummer : +8618871123460

Whatsapp : +8618871123460

Free call

Correct gebruik van lasser van de batterij de automatische vlek

September 2, 2021

1、 de correcte gebruiksmethode van lasser van de batterij de automatische vlek is als volgt:

1. Tijdens lassen, zal de positie van de elektrodenstaaf van de het lassenmachine van de batterij automatische vlek eerst worden aangepast, zodat wanneer de elektrode enkel aan de gelaste constructie wordt gedrukt, de elektrodenwapens aan elkaar evenwijdig blijven.

2. Het aantal stadia van huidige regelende schakelaar kan volgens de dikte en het materiaal van gelaste constructie worden geselecteerd. Na macht, zou het licht van de machtsindicator moeten zijn, en de elektrodendruk kan worden verkregen door de noot van de de lentedruk aan te passen en zijn compressiegraad te veranderen.

3. Na de voltooiing van de bovengenoemde aanpassing, kan de lasser van de batterij automatische vlek het koelwater eerst verbinden en dan de voeding voor lassen verbinden. Procedure van het lassen procédé: plaats de gelaste constructie tussen de twee elektroden, stap op het voetpedaal, en neem hoger elektrodencontact met de gelaste constructie op en zet onder druk. Wanneer het voetpedaal onophoudelijk wordt gedrukt, wordt de schakelaar van het machtscontact aangesloten, zodat begint de transformator te werken, en de secundaire kring wordt geactiveerd om de gelaste constructie te verwarmen. Wanneer het pedaal na lassen voor een bepaalde tijd, de elektrodenstijgingen wordt vrijgegeven, en de voeding eerst wordt afgesneden en dan aan de oorspronkelijke staat door de spanning van de lente hersteld, en het enige procédé van het puntlassen over is.

4. Voorbereiding en assemblage van gelaste constructies: al vuil, olievlek, oxydeschaal en de roest moeten worden verwijderd alvorens de staalgelaste constructies worden gelast. Voor warmgewalst staal, is het best om in te leggen, ontploffing te schuren of oxydeschaal met malend wiel te verwijderen. Hoewel de vuile gelaste constructie gelaste vlek kan zijn, vermindert het ernstig de levensduur van de elektrode en de productieefficiency en de kwaliteit van vleklassen. Het middelgrote en lage koolstofstaal met film kan direct worden gelast.

2 Instructies、 voor lasser van de batterij de automatische vlek

De machine van het vleklassen keurt het principe van het tweezijdige lassen van de dubbel-puntte sterke intensiteit goed. Tijdens verrichting, zetten twee elektroden het werkstuk onder druk om een bepaalde contactweerstand onder de druk van twee elektroden te vormen. Wanneer de lassen huidige stromen van één elektrode aan de andere elektrode, een onmiddellijke hete fusie bij de twee punten van de contactweerstand, en de lassen huidige stromen van de andere elektrode langs de twee werkstukken aan deze elektrode wordt gevormd om een kring te vormen, beschadig niet de interne structuur van de gelaste delen.

Het proces van vleklassen moet koelwater aanzetten;

Maak de oppervlakte van de gelaste constructie schoon. Na nauwkeurige assemblage, verzend het tussen de hogere en lagere elektroden en pas druk toe om tot het contact goed te maken;

De contactoppervlakten van de twee werkstukken worden verwarmd en door macht gedeeltelijk gesmolten om Goudklompjes te vormen;

Handhaaf de druk na stroomuitval om het goudklompje koel te maken en onder druk hard te maken om soldeerselverbindingen te vormen;

Verwijder de druk en neem het werkstuk. De lassenparameters zoals lassenstroom, elektrodendruk, het activeren tijd en elektrode het werk oppervlaktegrootte hebben een significante invloed op lassenkwaliteit.

De lasser van de batterij automatische vlek gebruikt de boog op hoge temperatuur die door de onmiddellijke kortsluiting tussen de positieve en negatieve polen wordt geproduceerd het soldeersel en het gelaste materiaal op de elektrode te smelten om het doel te bereiken om hen te combineren. De structuur van de elektrische lassenmachine is zeer eenvoudig. Om het te zetten bot, is het een high-power transformator die 220V AC in een zwakstroom, hoge huidige voeding verandert, die gelijkstroom of AC kan zijn. De lassentransformator heeft zijn eigen kenmerken, d.w.z., het heeft de kenmerken van scherpe voltagedaling.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in