Huis Video's afspeellijst Ongeveer ons Officieel Web
Dutch

Shenzhen Best Automation Equipment Co., Ltd.

kwaliteit Lithiumbatterij die Machine maken, Het Document van de batterijisolatie Plakkende Machine fabrikant van China

kwaliteitsleverancier Hoofdproducten
Introduction

Opgericht in 2005, Co. van het de Automatiseringsmateriaal van Shenzhen is Beste, Ltd een high-tech onderneming die R&D, de productie en de verkoop van automatiseringsmateriaal integreren voor cilindrisch batterijpak. Het bedrijf heeft professioneel R&D-team, geavanceerde automatische verwerkingsmachines voor vervangstukken, en professioneel beheer en technische personeel, strikt overeenkomstig de internationale ondernemingen van het normenbeheer, strikte implementatie van normen van het de kwaliteitssysteem van ISO9001 de internationale die, producten naar Zuidoost-Azië, Europa en de Verenigde Staten en andere landen en regio's worden uitgevoerd.

Sinds zijn onderneming in 2005, is het bedrijf geëngageerd aan R&D geweest, pakken de productie en de verkoop van automatisch materiaal en de productielijn van cilindrische batterij in. Het is hoofdzakelijk geschikt voor digitale batterij, energieaccu, hulpmiddelbatterij, machtsbatterij en automobiele batterij. Het kan door enige machine en automatische online worden gebruikt.

BT hangt eerst de bedrijfsfilosofie van kwaliteit en de dienst aan eerst, doet een goed werk van productkwaliteit, dient altijd nieuwe en oude klanten, en bereikt wederzijds voordeel en win-win resultaten.

Van de het lithiumbatterij van BT is het cilindrische automatische het pakmateriaal erkend door de industrie 15 jaar, met stabiele kwaliteit en ononderbroken inleiding van van de hoogstaande en hoog rendementmateriaal pak het intelligente productie.

Met de globale naverkoopdienst, garantie van twee jaar, vrije technische opleiding, professioneel en technisch personeel de ter plaatse om installatie en gebruik, en snelle reactie volgen het van 24 uur na verkoop te leiden

Bekijk meer
Company Details
Office Address: 2 / F, gebouw a, Guanlan Shengdelan industriepark, Longhua district, Shenzhen
Factory Address: 2 / F, gebouw a, Guanlan Shengdelan industriepark, Longhua district, Shenzhen
Worktime: 8:00-18:00(Beijing tijd)
Business Phone: 86-0755-81710619(Verwerkingstijd)   
Customer Manager
Mr. Richard
Zakelijke telefoon: +8618871123460
WHATSAPP: +8618871123460
Skype: test
WeChat: xf0710wqy
Mr. Richard
Zakelijke telefoon: +8618871123460
WHATSAPP: +8618871123460
WeChat: xf0710wqy